Cursus Microsoft Excel

Voor het maken van berekeningen op je computer is Microsoft Excel zo een beetje de standaard. Als oplossing voor menig boekhoudkundig probleem is het Excel het meest gebruikte spreadsheetprogramma. Het maken van onder andere grafieken, spreadsheets, budgetten, formulieren noem het maar op. Bijna alles is mogelijk met deze software. Het hoeft geen betoog dat als je vaardig bent met Excel jouw carriere kansen stijgen. Daarom is het verstandig jezelf verder te ontwikkelen met een cursus of training. Ga verder dan alleen wat kennis en ervaring in de basisbeginselen. En gun jezelf een opleiding tot gevordere gebruiker en laat iedereen versteld staan van jouw kunsten met de mooie Office pakket

Opleidingsinstituten

Het aanbod cursussen in Excel is ruim te noemen. Er zijn meerdere soorten traningen en opleidingen mogelijk bij diverse opleidingsinstituten. Daarnaast bestaat er ook een groot aanbod gratis cursussen, deze zijn vaak online te raadplegen. We willen je helpen om de juist dit grote aanbod in kaart te brengen. We doen dit met overzicht in de vorm van tabellen.

Cursussen

Proefles

Lesgeld

Studieduur

Certificaat

Studiegids

Inschrijven

Deel je ervaringen!

LOI Ja v.a. 52,50 8 maanden Ja Ja hier Ervaringen
NHA Nee v.a. 149,- 5 maanden Ja Ja hier Ervaringen
Studieplan Ja 128,- zelf bepalen Ja Ja hier Ervaringen
CompuAct Ja v.a. 249,- 14-20 uur Ja - hier Ervaringen

nha opleidingen loi compuact studieplan

Wil je een training volgen raadpleeg dan de beschikbare cursusdata en bekijk of er een mogelijk is tot volgen van een opleiding bij jou in de buurt. Omdat deze applicatie veel gebruikt is en een "must have skill" voor bijna iedereen die werkt is het aanbod trainingen groot.

De verschillende software versies

Natuurlijk gaat jouw cursus je goed op weg helpen en ben je in korte tijd een stuk meer ervaren. Functies en voorbeeld formules zullen dan een stuk makkelijk gemaakt worden. Dat is het loon van een goede training volgen en daarom de moeite waard. Let trouwens op! Microsoft maakt al jaren de software Excel. En met de jaren zijn ze daar een stuk beter in geworden. Dan heeft geresulteerd in verschillende versies Microsoft-Excel. Het kan zijn dat bepaalde knoppen anders werken of ergens anders in het menu staan dat je gewend bent. De help functie binnen Excel is ronduit goed te noemen en zal jouw gids zijn als je met een versie moet werken die je nog niet zo goed kent.

Versie 11.0Excel 2003
Versie 12.0Excel 2007
Versie 14.0Excel 2010
Versie 15.0Excel 2013

De meeste recente software versie is de versie uit 2013. Daarin zitten flink wat verbeteringen en mooie nieuwe features. Zo is de Cloud oplossing van Microsoft goed naar voren gebracht. Deze heeft Onedrive (dat is de opvolger van Skydrive). Al met al een goede applicatie voor boekhouden en kantoorautomatisering die effectief klaar is gemaakt voor de toekomst.